Team Volwassenen

Niels De Dekker - Kinesitherapeut

Niels De Dekker Manueel therapeut kinesitherapie kinesitherapeut dry needling oefentherapie

Niels De Dekker studeerde in 2016 af aan de KULeuven als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, specialisatie sport. In 2017 voegde hij hier nog het postgraduaat manuele therapie te UGent aan toe. Tevens schoolt hij zich regelmatig bij door opleidingen te volgen als (sport)taping, dry needling ed. Verder is Niels nog actief als kinesitherapeut bij voetbalploeg Sportief Rotselaar. In zijn vrije tijd amuseert hij zich ook met sporten als fietsen, lopen, padellen en zaalvoetballen.

Liesl Dupont - Kinesitherapeut

Ik ben Liesl Dupont. In 2022 behaalde ik een Master in de Kinesitherapie met specialisatie sport aan de Vrije Universiteit Brussel. Omdat ik graag bijleer, staan er in de nabije toekomst nog tal van bijscholingen op de agenda.

Verder ben ik heel gepassioneerd door sport. Zelf speel ik al 18 jaar voetbal en kan je mij de laatste 6 seizoenen terugvinden op de velden van KV Mechelen Dames, waar ik een groot deel van mijn vrije tijd doorbreng.

Ook andere sporten zoals wielrennen, tennis en padel weten mij te boeien. Door mijn grote passie voor sport geef ik graag oefentherapie om de mensen te stimuleren om te blijven bewegen. Met mijn enthousiast karakter hoop ik jullie goed te kunnen begeleiden tijdens de revalidatie.

Matthias De Troye - Kinesitherapeut

Matthias De Troye studeerde in januari 2021 af aan de KULeuven als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, specialisatie manuele therapie. Hij werkt ook deeltijds in het OLV Ziekenhuis te Aalst en Asse als cardiale kinesitherapeut. Naast die deeltijdse tewerkstelling is er ook plaats voor bijscholingen als (sport)taping, Dry needling, Complex Core+ ed. Hij is ook erkent als Referentiepersoon Dementie.

Buiten het werk en het regelmatig volgen van opleidingen staat hij al eens graag op het sportveld om te gaan padellen of te gaan zaalvoetballen. Verder brengt hij graag vrije tijd door met vrienden na de match.


 

Kiné Kampenhout-Berg | Bergstraat 62 1910 Berg

016 65 62 40 | info@kinekampenhout.be

logo kine berg kampenhout