Team Volwassenen

Niels De Dekker - Kinesitherapeut

Niels De Dekker Manueel therapeut kinesitherapie kinesitherapeut dry needling oefentherapie

Niels De Dekker studeerde in 2016 af aan de KULeuven als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, specialisatie sport. In 2017 voegde hij hier nog het postgraduaat manuele therapie te UGent aan toe. Tevens schoolt hij zich regelmatig bij door opleidingen te volgen als (sport)taping, dry needling ed. Verder is Niels nog actief als kinesitherapeut bij voetbalploeg Sportief Rotselaar. In zijn vrije tijd amuseert hij zich ook met sporten als fietsen, lopen, padellen en zaalvoetballen.

Liesl Dupont - Kinesitherapeut

Ik ben Liesl Dupont. In 2022 behaalde ik een Master in de Kinesitherapie met specialisatie sport aan de Vrije Universiteit Brussel. Omdat ik graag bijleer, staan er in de nabije toekomst nog tal van bijscholingen op de agenda.

Verder ben ik heel gepassioneerd door sport. Zelf speel ik al 18 jaar voetbal en kan je mij de laatste 6 seizoenen terugvinden op de velden van KV Mechelen Dames, waar ik een groot deel van mijn vrije tijd doorbreng.

Ook andere sporten zoals wielrennen, tennis en padel weten mij te boeien. Door mijn grote passie voor sport geef ik graag oefentherapie om de mensen te stimuleren om te blijven bewegen. Met mijn enthousiast karakter hoop ik jullie goed te kunnen begeleiden tijdens de revalidatie.

Annemie Vanschoenbeek - Slaapcoach - Hartcoherentie

 

Annemie Vanschoenbeek behaalde 25 jaar geleden haar diploma kinésitherapie aan de KU Leuven.

Sindsdien werkte ze steeds als kiné: eerst in ziekenhuizen, daarna als zelfstandige. De laatste jaren werkt ze in een WZC, werk dat ik nog steeds graag doe, met hart en ziel!

Enkele jaren geleden is ze een zijweggetje ingeslagen, omdat ze mensen wilde helpen naar meer rust, minder stress, beter ademhalen en vooral beter slapen! Er volgden verschillende opleidingen en uiteindelijk werd ze hartcoherentie-therapeut en slaap-therapeut (in bijberoep).

Samengevat combineert ze haar jarenlange ervaring als kiné, samen met ademhalingscontrole, ont-stress-oefeningen en héél veel praktische slaaptips om mensen terug beter te leren slapen!

Ze werkt steeds individueel om zo heel gericht en persoonlijk te kunnen werken.

 

Sanne Berwaerts - Diëtiste

In 2018 leerde ik Intuïtief Eten kennen. Dat was voor mij het startsein om aan een carrièreswitch te beginnen. Ik wou deze visie op voeding met de wereld delen, maar had nood aan een wetenschappelijke basis als erkend diëtist. In 2019 startte ik dan ook met de opleiding Voedings- en Dieetkunde.

Terwijl ik vier jaar lang werken en studeren combineerde, heeft Intuïtief Eten aan populariteit gewonnen en ben ik blij deel uit te kunnen maken van een groeiende groep diëtisten die volgens deze principes werken. Mijn studie heeft me ook de kans gegeven om mijn blik te verruimen en meer duidelijkheid te krijgen over waar mijn interesses liggen.

Een belangrijke focus voor mij zijn kinderen en gezinnen. Ervoor zorgen dat je kind genoeg, niet te veel en/of gevarieerd eet, kan voor veel stress zorgen. Geven eetmomenten spanningen in jouw gezin, of maak je je zorgen over wat je kind wel of niet eet? Heeft je kind een diagnose die eten bemoeilijkt? Dan kan je bij mij terecht om moeilijke maaltijdmomenten te ontmijnen of om als ouder meer vertrouwen te krijgen in je kind voeden.

Ook volwassenen help ik graag hun relatie met eten te verbeteren of aanpassingen te maken waar nodig. In situaties waar je voedingspatroon wat aanpassingen kan gebruiken omwille van een medische situatie, vind ik het belangrijk om jou als persoon centraal te stellen. Radicale aanpassingen werken zelden op lange termijn en leiden vaak tot meer stress of schuldgevoelens.

In mijn vrije tijd maak ik graag korte en verre reizen, ben ik op missie om elk Agatha Christie boek te lezen en volg ik wel eens een yogasessie. Na jaren wekelijks turnles geven, beperk ik me nu tot één weekje turnkamp in de zomer.


 

Kiné Kampenhout-Berg | Bergstraat 62 1910 Berg

016 65 62 40 | info@kinekampenhout.be

logo kine berg kampenhout