Groepslessen Kinderen

Motoriek Kampje Zomervakantie 

Motoriek Kampje Zomervakantie 

Gaat jouw kapoen volgend schooljaar naar de derde kleuterklas of naar het eerste leerjaar?

Heb je het gevoel dat hij/zij nog wat extra oefening kan gebruiken om een vlotte start te maken volgend schooljaar? Dan verwelkomen we jullie graag op onze zomerkampjes!

Wat? In kleine groep speels en actief oefenen op schoolse vaardigheden zoals fijne motoriek, het aanleren van een correcte potloodgreep, voorbereidend schrijven, cijferherkenning, raamfiguren, vormgeving,.. Het zijn enkele van de belangrijkste motorische vaardigheden die kleuters onder de knie moeten krijgen voor ze naar het eerste leerjaar gaan. Het speels oefenen wordt afgewisseld met grove motoriek en sport en spel.

Wanneer? 16,17,18 en 19 augustus telkens van 9u-12u

Waar? Kinepraktijk Kampenhout-Berg

Kostprijs? € 100

Zwemlessen Zomervakantie

Zwemlessen tijdens de zomervakantie (voor kinderen vanaf 4j)

Tijdens de zomervakantie zullen er opnieuw zwemlessen doorgaan in het zwembad van Tremelo. De zwemlessen zijn individueel en duren telkens 30 minuten.

Data en inschrijven?

Voorlopig volzet. Stuur een mailtje naar info@kinekampenhout.be om je in te schrijven op de wachtlijst. 

Kostprijs? 

€19/les

 

 

Typlessen 

Leren typen met 10 vingers via de 2hands4kids methode.

  • Er worden meerdere leerkanalen tegelijkertijd aangesproken (auditief, visueel, motorisch-tactiel, geheugen, redeneren…) om zo de letterposities te ontdekken, de vingerverplaatsing te oefenen en uiteindelijk het blind typen te automatiseren

Wanneer?

  • Reeks van 10 lessen vanaf 04/05/2022, telkens op woensdag van 18u00 tot 19u00. De laatste les wordt individueel per kind ingepland, de andere lessen zijn in een kleine groep.

Kostprijs?

  • € 190/lessenreeks

Inschrijven? 

 


Kiné Kampenhout-Berg | Bergstraat 62 1910 Berg

016 65 62 40 | info@kinekampenhout.be