Team Kinderen

Hanne Wouters - Kinesitherapeut

Hanne Wouters kinesitherapie kinesitherapeute kinderen baby's schrijfmotoriek psychomotoriek pre post natale

Mijn naam is Hanne Wouters. In 2017 behaalde ik een Master in de Kinesitherapie en Motorische Revalidatie, met specialisatie Pediatrie aan de KU Leuven. Achteraf volgde ik nog een opleiding tot psychomotorisch therapeut en een opleiding zwangerschapsbegeleiding, prenatale en postnatale kinesitherapie.

Dit betekent dat zowel baby’s, kinderen als toekomstige en kersverse mama’s bij mij in de praktijk terecht kunnen.

Eerst als lid, vervolgens als leidster was ik 15 jaar lang actief in Chiro Wespelaar. Elke zondag weer leuke spelletjes bedenken en een lach op het gezicht van kinderen toveren, geweldig vond ik dat! Al snel was ik ervan overtuigd dat ik in mijn latere job ook graag met kinderen wou werken en dan vooral met kinderen met moeilijkheden in verschillende domeinen. Vandaar mijn keuze voor kinesitherapie met specialisatie pediatrie. Enthousiasme, creativiteit en plezier in bewegen zijn voor mij zeer belangrijke uitgangspunten tijdens de therapie. De ouders en de school beschouw ik als belangrijke bondgenoten.

Hiernaast haal ik enorm veel voldoening uit het behandelen van toekomstige en kersverse mama’s tijdens prenatale en postnatale kinesitherapie. Graag wil ik voor jullie een helpende hand zijn in deze bijzondere periode. 

Omdat de wetenschap niet stil staat, volg ik op regelmatige basis cursussen en bijscholingen.

Goele Rutten - Kinesitherapeut

Mijn naam is Goele Rutten. Ik studeerde in 2019 af aan de KULeuven als master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, specialisatie Pediatrie. Hierna volgde ik nog een opleiding tot psychomotorisch therapeut. Om mij steeds bij te scholen volg ik regelmatig cursussen en opleidingsdagen.

Ik ben 12 jaar lid en 5 jaar leiding geweest bij de scouts, daarnaast ben ik animator geweest bij Kazou en ben ik nog steeds actief als dansleiding. Bezig zijn met kinderen maakt mij gelukkig. Ik wil kinderen met moeilijkheden kunnen helpen zodat ze terug in zichzelf geloven en plezier beleven in bewegen. Tijdens de therapie vind ik het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich goed voelt. Daarnaast hecht ik veel belang aan een goede communicatie met de omgeving van het kind (ouders, school, …).

In mijn vrije tijd vind je mij vooral bij mijn vrienden of in de natuur om te sporten of met mijn camera in de hand.

Catoo Van Driessche - Kinesitherapeut

Mijn naam is Catoo Van Driessche. In 2022 behaalde ik mijn Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specialisatie Pediatrie aan de KU Leuven. Om mijn kennis te verbreden ben ik dit academiejaar gestart met het postgraduaat Psychomotorische therapie bij kinderen en jongeren aan de UGent. Mijn interesses zijn heel breed en met bijkomende opleidingen en praktijkervaring wil ik graag groeien op vele vlakken.

Hoewel ik mijn eerste levensjaren niet ver genoeg van water weg wou blijven, ben ik ondertussen een echte waterrat geworden. Naast mijn uren in de praktijk, geef ik dan ook al te graag zwemlessen aan kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Ik heb veel sporten zoals ropeskipping, zwemmen, trampoline, volleybal… gedaan, maar mijn passie ligt sinds mijn 6 jaar nog steeds bij badminton. Naast sport ben ik ook vaak creatief bezig, iets wat ik zeker probeer mee te nemen in mijn therapieën.

Ik werk heel graag samen met kinderen om hun doelen te bereiken. Samen met de ouders, de school en andere hulpverleners gaan we voor het maximaliseren van de mogelijkheden van het kind.


 

Kiné Kampenhout-Berg | Bergstraat 62 1910 Berg

016 65 62 40 | info@kinekampenhout.be

logo kine berg kampenhout