Team

Niels De Dekker

Niels De Dekker Manueel therapeut kinesitherapie kinesitherapeut dry needling oefentherapie

Niels De Dekker studeerde in 2016 af aan de KULeuven als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, specialisatie sport. In 2017 voegde hij hier nog het postgraduaat manuele therapie te UGent aan toe. Tevens schoolt hij zich regelmatig bij door opleidingen te volgen als (sport)taping, dry needling ed. Verder is Niels nog actief als kinesitherapeut bij voetbalploeg Sportief Rotselaar. In zijn vrije tijd amuseert hij zich ook met sporten als fietsen, lopen, padellen en zaalvoetballen.

Hanne Wouters

Hanne Wouters kinesitherapie kinesitherapeute kinderen baby's schrijfmotoriek psychomotoriek pre post natale

Mijn naam is Hanne Wouters. In 2017 behaalde ik een Master in de Kinesitherapie en Motorische Revalidatie, met specialisatie Pediatrie aan de KU Leuven. Achteraf volgde ik nog een opleiding tot psychomotorisch therapeut en een opleiding zwangerschapsbegeleiding, prenatale en postnatale kinesitherapie.

Dit betekent dat zowel baby’s, kinderen als toekomstige en kersverse mama’s bij mij in de praktijk terecht kunnen.

Eerst als lid, vervolgens als leidster was ik 15 jaar lang actief in Chiro Wespelaar. Elke zondag weer leuke spelletjes bedenken en een lach op het gezicht van kinderen toveren, geweldig vond ik dat! Al snel was ik ervan overtuigd dat ik in mijn latere job ook graag met kinderen wou werken en dan vooral met kinderen met moeilijkheden in verschillende domeinen. Vandaar mijn keuze voor kinesitherapie met specialisatie pediatrie. Enthousiasme, creativiteit en plezier in bewegen zijn voor mij zeer belangrijke uitgangspunten tijdens de therapie. De ouders en de school beschouw ik als belangrijke bondgenoten.

Hiernaast haal ik enorm veel voldoening uit het behandelen van toekomstige en kersverse mama’s tijdens prenatale en postnatale kinesitherapie. Graag wil ik voor jullie een helpende hand zijn in deze bijzondere periode. 

Omdat de wetenschap niet stil staat, volg ik op regelmatige basis cursussen en bijscholingen.

Rudy De Bruyne

Rudy De Bruyne is Licentiaat Motorische Revalidatie en Kinesitherapie, met een specialisatie in Manuele Therapie.

Rudy is afgestudeerd in 1980 aan de Vrije Universiteit Brussel en is sinds 1981 Zelfstandig Kinesitherapeut te Berg-Kampenhout.


 

Kiné Kampenhout-Berg | Bergstraat 62 1910 Berg

016 65 62 40 | info@kinekampenhout.be

logo kine berg kampenhout