Team

Niels De Dekker

Niels De Dekker Manueel therapeut kinesitherapie kinesitherapeut dry needling oefentherapie

Niels De Dekker studeerde in 2016 af aan de KULeuven als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, specialisatie sport. In 2017 voegde hij hier nog het postgraduaat manuele therapie te UGent aan toe. Tevens schoolt hij zich regelmatig bij door opleidingen te volgen als (sport)taping, dry needling ed. Verder is Niels nog actief als kinesitherapeut bij voetbalploeg Sportief Rotselaar. In zijn vrije tijd amuseert hij zich ook met sporten als fietsen, lopen, padellen en zaalvoetballen.

Hanne Wouters

Hanne Wouters kinesitherapie kinesitherapeute kinderen baby's schrijfmotoriek psychomotoriek pre post natale

Mijn naam is Hanne Wouters. In 2017 behaalde ik een Master in de Kinesitherapie en Motorische Revalidatie, met specialisatie Pediatrie aan de KU Leuven. Achteraf volgde ik nog een opleiding tot psychomotorisch therapeut en een opleiding zwangerschapsbegeleiding, prenatale en postnatale kinesitherapie.

Dit betekent dat zowel baby’s, kinderen als toekomstige en kersverse mama’s bij mij in de praktijk terecht kunnen.

Eerst als lid, vervolgens als leidster was ik 15 jaar lang actief in Chiro Wespelaar. Elke zondag weer leuke spelletjes bedenken en een lach op het gezicht van kinderen toveren, geweldig vond ik dat! Al snel was ik ervan overtuigd dat ik in mijn latere job ook graag met kinderen wou werken en dan vooral met kinderen met moeilijkheden in verschillende domeinen. Vandaar mijn keuze voor kinesitherapie met specialisatie pediatrie. Enthousiasme, creativiteit en plezier in bewegen zijn voor mij zeer belangrijke uitgangspunten tijdens de therapie. De ouders en de school beschouw ik als belangrijke bondgenoten.

Hiernaast haal ik enorm veel voldoening uit het behandelen van toekomstige en kersverse mama’s tijdens prenatale en postnatale kinesitherapie. Graag wil ik voor jullie een helpende hand zijn in deze bijzondere periode. 

Omdat de wetenschap niet stil staat, volg ik op regelmatige basis cursussen en bijscholingen.

Max Porrez

Max studeerde af in de master kinesitherapie en revalidatiewetenschappen optie sport in juli 2020. Later behaalde hij ook nog een postgraduaat in kinesio/sporttaping en schoolde hij zich nog verder bij door middel van een extracurriculaire opleiding over complexcore.

Max heeft een natuurlijke interesse in sport en is zelf nog heel actief bezig met voetbal en golf. Daarbuiten probeert hij zo veel mogelijk verplaatsingen met de fiets te maken en gaat hij af en toe ook nog een mooie tocht maken met vrienden. Zijn sportieve attitude weerspiegelt zich ook goed in zijn actieve aanpak als therapeut waarbij hij de patiënt zoveel mogelijk zal proberen behandelen met oefentherapie.

Goele Rutten

Mijn naam is Goele Rutten. Ik studeerde in 2019 af aan de KULeuven als master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, specialisatie Pediatrie. Hierna volgde ik nog een opleiding tot psychomotorisch therapeut. Om mij steeds bij te scholen volg ik regelmatig cursussen en opleidingsdagen.

Ik ben 12 jaar lid en 5 jaar leiding geweest bij de scouts, daarnaast ben ik animator geweest bij Kazou en ben ik nog steeds actief als dansleiding. Bezig zijn met kinderen maakt mij gelukkig. Ik wil kinderen met moeilijkheden kunnen helpen zodat ze terug in zichzelf geloven en plezier beleven in bewegen. Tijdens de therapie vind ik het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich goed voelt. Daarnaast hecht ik veel belang aan een goede communicatie met de omgeving van het kind (ouders, school, …).

In mijn vrije tijd vind je mij vooral bij mijn vrienden of in de natuur om te sporten of met mijn camera in de hand.

Tinneke De Dekker

Mijn naam is Tinneke De Dekker. In juni 2021 behaalde ik mijn professionele bachelor school- en pedagogische psychologie, met specialisatie bijzondere jeugdzorg.  Vanaf oktober 2021 zal ik het team van Kinepraktijk Kampenhout-Berg versterken.

Afhankelijk van de vraag, zet ik een diagnostisch proces, een trainingsproces, een counselend proces en/of een coachend proces op gang. Dit komt door onze bedrevenheid in diagnostische vaardigheden en krachtige gesprekstechnieken, vanuit wetenschappelijke onderbouwing. Dossiers waarbij verdere gespecialiseerde ondersteuning nodig is, verwijs ik door naar de juiste instanties. Daarnaast blijf ik steeds het eerste aanspreekpunt om het begeleidingstraject te bespreken en op te volgen. In het algemeen zorg ik ervoor dat de cliënt en zijn omgeving begeleid worden om het psychosociaal welzijn en de psychische gezondheid te ondersteunen en te bevorderen.  

Afspraken bij Tinneke kunnen reeds gemaakt worden via info@kinekampenhout.be

Olivier Salavert

Na 8 jaar ervaring als kinesist binnen de verschillende sectoren van de orthopedie, behaalde ik in 2012 mijn diploma Osteopathie om mij verder te specialiseren in de behandeling van rugklachten (zoals o.a. lage rugpijn, schouderpijn, nekpijn,..)

Mijn keuze voor osteopathie was  een natuurlijke evolutie om patiënten zelfs in de pijnlijkste fases te helpen op weg naar herstel. 

Osteopathie biedt een hele reeks zachte en patiëntvriendelijke technieken aan om de pijn te verlichten. Ik bied patiënten een luisterend oor en geef hen nuttige tips die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen als aanvulling op mijn behandeling. 

Het is met die gedrevenheid dat ik het team van kinépraktijk Berg kom versterken.

Consultaties vinden momenteel plaats in zowel Berg, Ukkel als Woluwe.


 

Kiné Kampenhout-Berg | Bergstraat 62 1910 Berg

016 65 62 40 | info@kinekampenhout.be

logo kine berg kampenhout